Bröllop

Bröllopsfest på Lundqvist & Lindqvist

Att gifta sig är en av de verkligt stora händelserna i livet. Två blir en och resten av livet tillhör er båda. Alla upplevelser, alla minnen. I nöd och i lust. Då ska så klart själva bröllopet vara en lika stor händelse.

Ett bröllop på Tändstickspalatset har mycket av det man läser om i sagorna. Fantastisk arkitektur, utsökt mat serverad i Ivars vackra matsal, upp till 100 lyckliga gäster – och mängder mer härliga tillval. Tillval som gör att du kan skräddarsy din dag precis som du vill. Det enda som är bestämt på förhand – är att du aldrig kommer glömma din dag.

Maila bokning@lundqvist-lindqvist.se för att få ett förslag ifrån oss.

Bröllop

Bröllopstips

- Att gå på magkänslan och att välja rätt plats och leverantör från början är viktigt. Ett klassiskt misstag är att tro att allt ingår i ett s k Bröllopspaket, men alla leverantörer har olika definitioner om vad ”allt” innebär.  För oss är det roligare att skräddarsy efter personlighet och skapa ett unikt arrangemang som går hand i hand med brudparets önskemål. Rätt leverantör kan ge vägledning så att bröllopet blir precis som ni tänkt er. 

Regina Ankarcrona är nyrekryterad Food-, Feast - and Fun Manager på Lundqvist & Lindqvist,
Hon ger oss tips inför Bröllopet.

Reginas 3 bästa bröllopstips

– Jag rekommenderar blivande brudpar att göra det som känns roligt och personligt och låta andra sköta och ordna med de praktiska detaljerna. Kompromissa inte, utan välj den lokal, mat och dryck som känns bra. Ta hjälp av experter för att få ner kostnaderna om det drar iväg. Det finns alltid en liten tråd man kan dra i utan att det  behöver påverka helhetsintrycket. 

-Bröllopsmiddagen är en av de saker era gäster verkligen kommer att minnas, se till att den blir minnesvärd! Gå ej på en standardmeny eller paket. Välj en meny som passar era smakpreferenser och låt inte era gästers kostavvikelser avgöra val av mat. Be istället er matleverantör presentera alternativa menyer till allergiker. 

-Musiken är viktig. Tänkt igenom låtvalen noga så att det passar alla oavsett ålder.