Fest

Fest

Det kan ju vara fruktansvärt långtråkigt, och dödtrist, och
alldeles, alldeles underbart…

Våra fina lokaler passar även alldeles utmärkt för fest.

Båda med särskilt unik charm och olika egenskaper. Kliver du till exempel nerför trappan i matsalen på Klara Strand slås du direkt av rymden kring de runda borden och takhöjden på över 12 meter. Här sker allt på dina villkor och begränsningarna, ja begräsningarna vet inte ens vi var dem går.

På Tändstickspalatset börjar allt med en välkomstdrink på den runda innegården. Om det regnar eller är kallt serveras den i loungen en trappa upp. Middagen serveras i Ivars matsal. Efter den blir det kaffe, avec och dans dans dans.

Fest

Julfesten

Äntligen faller snön. Äntligen doftar det av apelsin, nejlikor, pepparkakor och lack. Så kom och fira julen hos oss. För här är julen alltid lite extra julig.

Vi älskar julen. För det finns få stunder på året som genomsyras så mycket av glädje. Och gemenskap. En stund att låta det som varit vara och bara finnas till. I just den här stunden. Med de människor man bryr sig lite extra mycket om.

Det är därför som vi på Lundqvist & Lindqvist börjar fira jul redan i slutet av november. Vi kan helt enkelt inte hålla oss. Så vi tar in Stockholms största (?) inomhusgran i matsalen på Klara Strand. Och den pyntas sent inpå natten. Därefter pyntas våra lokaler. Med alltifrån julstjärnor och hyacinter till prydnadstomtar och halmbockar. För julen handlar om överflöd. Av julpynt, känslor och kanske inte minst julmat.

Det är därför som vårt traditionella julbord inte saknar något. Det kan vi lova. Men även om traditioner präglar julen så är vi inte sena att utmana dem. Därför hittar ni även härliga jultapas på vårt julbord. Smaka så kommer ni förstå varför.

Så låt julen börja.

Varmt välkommen till Lundqvist & Lindqvist.

Fest

Födelsedagsfesten

Din dag är speciell. För det finns bara en av dig. Och därför ska du såklart firas med stil. Hos oss på Lundqvist & Lindqvist.
Grattis önskar vi!

Hur gammal man än blir så försvinner aldrig den där pirrande känslan. Ni vet nog vad vi menar. När man sover räv på morgonen. Och vet att snart, om bara en liten stund, så öppnas dörren och de firande äntrar rummet.

Just den känslan vill vi att ni ska få uppleva hos oss.

Det är därför som ett födelsedagsfirande hos Lundqvist & Lindqvist kan bli precis så fantastiskt som en födelsedag förtjänar.

En dag med alla vänner samlade, med sång, dans, underhållning, presentöppning och god mat i överflöd. Eller precis så som ni vill att dagen ska vara. Skräddarsydd efter just era önskemål.

Men en sak tycker i alla fall vi är ett måste. En fantastiskt god födelsedagstårta. Med grädde, marsipan, choklad eller kanske jordgubbar. Vad ni än önskar kort och gott.

Ring oss på 08-698 87 00 så berättar vi mer.

Och grattis i förskott!