Kundomdömen

OM VI ÄR BRA? DET BESTÄMMER DU!

Vi jobbar hela tiden med att förbättra oss. För att vi ska veta hur det går skickar vi ut ett frågeformulär efter mötet. Inte sällan ringer vi dessutom upp dig för att höra mer i detalj. Självklart går det även bra att berätta för oss direkt på plats.

Om det finns mer att berätta, ros eller ris, tar vi tacksamt emot det på mail och telefon.

Kundomdömen

Ris eller ros? Hjälp oss bli ännu bättre.

Utan just din röst är det svårt för oss att bli bättre. Och bättre. Så hjälp oss genom att fylla i en enkel webbaserad enkät som vi skickar ut efter ditt möte hos oss. Ris som ros. Allt tar vi tacksamt emot. För vi vill alltid bli bättre. För din skull.

Efter din vistelse hos oss vill vi verkligen veta vad du tyckte var bra. Och kanske mindre bra. För utan dina synpunkter är det svårt för oss att förbättra oss. För det är verkligen något vi vill. För din skull.

För vår dröm är inte att du ska komma hit. Vår dröm är att du ska komma tillbaka. Om och om igen. Och just därför genomför vi en omfattande undersökning. Men ingen fara. Den går snabbt att svara på.

Och den tiden du lägger på undersökningen får du igen. Nästa gång du besöker oss. Och nästa. Och nästa.

För även om vår passion och kärlek är möten och våra kunder – så kan man inte se allt genom sina kunders ögon. Just därför är din hjälp av stor vikt för oss.

Så efter ditt besök – svara på vår undersökning.
Så lovar vi att vi kommer bli ännu bättre nästa gång du besöker oss.

För vi vill att du ska komma tillbaka. Många gånger om.

Tack på förhand!