Vänner och Bekanta

VÅR FAMILJ

Under åren har vi samlat leverantörer och företag runt oss som gör Lundqvist & Lindqvist bättre. En liten familj kan man säga. Tveka inte att kontakta någon av dem. Enligt oss är de bäst, på sitt sätt.

Grönsakshallen – Sorunda har bara goda och ekologiska grönsaker. Sedan en tid levererar de dirket till våra kök på båda anläggningarna. Leveranserna är alltid perfekta och speglar årstiderna på ett harmoniskt sätt.

 www.gronsakshallen.se

Det är liksom ingen idé att hyra ut konferenslokaler om man inte kan erbjuda den allra bästa och senaste tekniken. Och det är heller inte bra om man inte har support på plats när något inte stämmer. Konferensteknik har allt det där. Tekniken, supporten och tålamodet.

www.konferensteknik.se

Det finns massor av porslin där ute i världen. En del är dyrt och franskt. Annat är svenskt och tråkigt. Sen finns Agneta Livijns handmålade. Ifall du redan varit hos oss och ätit på det förstår du säkert varför vi valde just hennes. Porslinet går bl.a. att köpa på NK.

www.agnetalivijn.se

Det spelar nästan ingen roll hur fint allt annat är. Utan rätt blommor kan det bara bli nästan perfekt. Med ett enormt engagemang och en stor kärlek för detaljer hjälper Floriskompaniet oss att nå hela vägen. Och när de inte hjälper oss tar de hand om Nobelfesten.

www.floristkompaniet.se

 

 

Över en natt blev det nästintill omöjligt att få tag i ”vanligt” bröd i Stockholms innerstad. Plötsligt var allt bakat med surdeg i stenugn. Det allra bästa surdegsbrödet som dessutom är ekologiskt hittar man på Bakery and Spice och hos oss på Lundqvist & Lindqvist såklart.

www.bakeryandspice.se

När allt man gör har sitt ursprung i ett utpräglat kvalitetstänk känns det skönt att ha hittat en cateringfirma som själva säger att de är “goda, glada och vansinnigt kvalitetsmedvetna”. Inställningen och deras goda goda mat gjorde att vi blev vänner.

www.carotte.se

I november 1999 startade ett vin- handelsföretag hemma hos Johan Lidby. Idag jobbar 10 mat-­ och vinintresserade personer på företaget. Johan Lidby brukar säga att det som krävs av oss människor är en ansträngning, en tanke och kanske en liten uppoffring. Vi håller med.

johanlidbyvinhandel.se

Själv ska tydligen vara bäste dräng. Men det håller inte vi med om. När det kommer till formgivning, webb, reklam och pr vill åtminstone vi ha hjälp. Då vänder vi oss till Kelly and Pling. Gör det ni med. Ibland svarar de.

www.kellyandpling.com

Susanne Josephsson är inredaren bakom både Tändstickspalatset och Klara Strand. Utan Susanne hade vi inte varit det vi är idag. Och du hade förmodligen aldrig besökt oss. Så är det. När Susanne inte jobbar för IKEA kan du anlita henne genom att ringa henne.

Ring Susanne på 070-868 48 98

På Saltå Kvarn har det förädlats biodynamiska spannmål sedan 1964. Mjölet mals på stenkvarnar, brödet bakas i stenugnar och nya samarbeten sluts ständigt med andra ekologiska och biodynamiska jordbruk över hela världen. Kul!

www.saltakvarn.se

Av Frantzen är en del av Frantzéngruppen.
Till oss på Tändstickspalatset skapar de menyer och skräddarsyr det gastronomiska. Och att deras
Restaurang Frantzén har 2 stjärnor gör oss extra stolta och glada att ha dem som vår vän.

www.avfrantzen.se

Med hjälp av nytänkande, kunskap och personlig service vill Tekompaniet vara den ledande leverantören av kvalitetste. Vi tycker att de lyckats väl med sin affärsidé och är glada över att kunna bjuda våra gäster på deras te.

www.tekompaniet.se

 

 

Thoreau är en svenskt designkoncept med över 15 års erfarenhet från restaurangbranschen. Idén är lika enkel som briljant. Vårt goda kranvatten, lätt kolsyrat och serverat i en elegant flaska. Gott, enkelt och miljömedvetet. Ett givet val.

www.thoreau.se

Facilitatorhusets vision är att bidra till ett bättre arbetsklimat i svenskt arbetsliv och att möten används som en strategisk resurs för att nå organisationers mål.

www.facilitatorhuset.se

Nu kan ni avsluta ert möte med en båtfärd.  Möjlighet finns att hyra M/Y Loris för en tur
(upp till 8 gäster)
i Djurgårdsbrunnskanalen eller en lite längre skärgårdstur.

Ivar Kreugers M/Y Loris beställdes av Ivar Kreuger i februari 1913,

Nu förstår ni nog varför vår nya hemsida blev så fin.

Malin Jochumsen, en av fotograferna som har tagit bilderna till vår nya hemsida

Hon har bl a vunnit Metros stora fototävling 2014

www.jochumsen.500px.com/

Sedan länge har våra matsalar präglats av Åre.
Den uppmärksamma har kanske sett både glas och knivar från den jämtländska metropolen.

www.areglashytta.se

Att vara medlem i Svenska Möten är inte bara ett kvitto på att våra anläggningar håller yppersta klass, det betyder också att vi har en vän att vända oss till med alla möjliga och omöjliga branschfrågor. Vi bär stolt deras sigill.

www.svenskamoten.se

 

När vi flyttade in i Tändstickspalatset fick vi inte bara nya fina lokaler. Vi fick även en ny vän. Tillsammans med fastighetsägaren Midroc har vi fått hjälp att utveckla den klassiska fastigheten. Målen är storslagna och utsikterna goda. Midroc lyssnar och förstår.

mpd.midroc.se

Sedan våren 2103 förvaltar Newsec Klara Strand. Väldigt roligt tycker vi. Newsec förvaltar nämligen över tio miljoner kvadratmeter i norra Europa, fördelat på över tusen fastigheter. Det gör dem till marknadens största aktör. Det känns tryggt.

www.newsec.se

Lundqvist & Lindqvist vill bidra till ett hållbart samhälle genom sina inköp.
Vi prioriterar miljömärkta varor och tjänster.

www.svanen.se/natverket