Om oss

Konferens i Stockholm

En konferens i Stockholm kan antingen vara precis det du föreställer dig. Block, penna, mineralvatten och problem med projektorn. Eller så kan det vara ett möte som blir ett minne som stannar kvar.

Våra konferensanläggningar i centrala Stockholm har alla de beståndsdelar som behövs för att höja en konferens till en upplevelse. Här på sidan hittar du information om allt vi är, kan göra och är stolta över. Välkommen hem till oss. Stanna en stund.

Möten på

Tändstickspalatset

Stockholms kanske mest klassiska affärsadress är vår. Efter en del renovering och väldigt mycket kärlek är Tändstickspalatset åter en plats för viktiga samtal och stora beslut. Det mesta är anpassat till idag utan att de vackraste detaljerna från igår gått förlorade. I mötesrummen finns plats för 4 till 36 personer, i auditoriet sitter upp till 60 personer bekvämt. Och på gården, vid fontänen, är allt som vanligt. Som om ingenting har hänt. Väl här kommer du förstå vad vi menar.

Läs mer

Möten på

Klara Strand

Mitt i pånyttfödda Klarakvarteren, precis vid centralstationen i Stockholms city, väntar en inspirerande miljö på dig och ditt möte. Smakfullt inredda mötesrum i varierande storlek med plats för upp till 100 personer. I den stora matsalen med den imponerande takhöjden väntar varje dag en noga planerad och personligt serverad lunch. Klara Strand är vår utgångspunkt och högkvarter. Vårt hjärta.

Välkommen hit!

Läs mer